diumenge, 22 de juny del 2014

INFORMACIÓ DI'INTERÉS PER LES FAMÍLIES


ELS CASALS I LES DATES
o CASAL CEIP RAMON CASTELLTORT
  • Setmana 1: del 30/06 al 04/07
  • Setmana 2: del 07/07 a l’11/07
  • Setmana 3: del 14/07 al 18/07
  • Setmana 4: del 21/07 al 25/07
  • Setmana 5: del 28/07 a l’01/08
o CASAL ESPAI CÍVIC CENTRE

  • Setmana 6: del 26/08 al 29/08
  • Setmana 7: del 01/09 al 05/09
HORARIS
MATÍ: De 9 a 13h
TARDA: De 15 a 17h
Entrada del CEIP Ramon Castelltort, pel carrer Masquefa.
Acollida: matins de 8 a 9h i tardes de 17 a 18h.
L’entrada i sortida durant les hores de l’acollida en el CEIP Ramon Castelltort,
serà pel carrer Comarca.
Servei de menjador o menjador amb carmanyola al migdia de 13 a 15h.

ASPECTES IMPORTANTS D’INTERÈS GENERAL PER A LES FAMÍLIES
  1.  Es demana puntualitat en el moment de portar els infants a l’activitat, així com en el moment d’anar-los a recollir. També en les excursions que es realitzin.
  2. Per a qualsevol informació que vulgueu comunicar a l’equip de monitors/es, adreceu-vos a ells o a la coordinadora.
  3. No deixarem que cap nen/a surti sol/a, caldrà abans que les famílies ho comuniquin, preferentment amb un justificant firmat per el/la familiar.
  4. Si els vostres fills/es no poden assistir a l’activitat i ho sabeu amb antelació, us demanem que ho comuniqueu a l’equip de monitors/es.
  5. Si el nen/a pren algun medicament, té algun tipus d’al·lèrgia o pateix alguna malaltia que pugui afectar-lo/la durant l’activitat, cal que ho comuniqueu a l’equip de monitors/es o a la coordinadora per tenir-ho en compte a la seva fitxa de salut.
  6. No podem administrar cap tipus de medicament als nens, és per aquest motiu que si algun infant ha de prendre medicació durant l’horari de funcionament del casal, acollida i/o menjador haurà de dur una
    autorització amb la fotocòpia de la corresponent recepta mèdica.
  7. Als casals els nens i nenes no podran portar ni diners, ni llaminadures, ni mòbils, ni joguines. En cap cas els monitors/es es faran responsables de la pèrdua d’alguna d’aquestes coses ni de qualsevol altre objecte de valor que portin. Si trobem durant l’activitat alguna d’aquestes coses, les requisarem i els hi tornarem en acabar l’activitat.
ASPECTES REFERENTS A LES SORTIDES I EXCURSIONS
  1. Aquest any hi haurà sortides de mig dia i sortides de tot el dia. En el casque la sortida requerís un canvi de lloc de sortida i d’arribada us hofaríem saber amb una circular.
  2. Recordem que és recomanable que els nens portin la samarreta de l’estiuet per tal de facilitar la identificació a les sortides. També recomanem que a les sortides portin roba còmoda, crema solar, gorra i aigua.
  3. Si en una excursió o sortida s’arriba més tard de l’hora pactada, els nens entraran primer a l’escola per tal de què els pares i mares els recolliu dins del recinte. No es donarà cap nen a peu d’autobús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada