dilluns, 23 de juny del 2014

MENJADOR I ACOLLIDA

SERVEI D’ACOLLIDA
Enguany també s’ofereix el servei d’acollida al matí en horari de 8 a 9h i a la tarda en horari de 17 a 18h per tal de facilitar a les famílies la conciliació de les activitats dels infants amb la feina dels pares i mares.
Aquest servei pretén donar cobertura a les franges horàries que comprenen les entrades i sortides del casal d’estiu. Les inscripcions i pagament per a l’ús d’aquest servei (6€) seran setmanals.
L’horari de l’acollida és obert i es pot portar o recollir els infants dins les franges horàries establertes (entre 8 i 9h i entre 17 i 18h).

SERVEI DE MENJADOR
Com cada any l’Estiuet ofereix el servei de menjador a l’escola, per tal de facilitar a les famílies la participació dels infants als Casals.
El menjar ens el servirà Frescat (càtering Anoia) adaptant els menús a les necessitats especials dels infants, sempre hi quan es comuniqui a l’equip de monitors/es o la coordinadora amb el temps suficient.
En el cas que algun infant es quedi al menjador de forma esporàdica ho haurà de comunicar a la coordinadora o als monitors/es, com a molt tard aquell mateix dia a les 9h, amb el seu corresponent pagament (5,70€ menú esporàdic i 25€ menjador tota la setmana).
Si algú vol un menú del càtering pel dia de l’excursió del divendres, ho ha de demanar com a molt tard el dimecres de la mateixa setmana.
Aquest any també s’ofereix la possibilitat que els nens es puguin quedar al menjador, de 13 a 15 h, portant la carmanyola amb el dinar de casa. Recordem que per tema de possibles al·lèrgies és molt important marcar correctament les carmanyoles amb el nom del nen. Si no estan marcades, es marcaran des del casal.
El menú del càtering de totes les setmanes de l’Estiuet el podeu consultar al blog de l’Estiuet o a la cartellera informativa.
Els nens que es quedin al menjador, però no assisteixin a les activitats de tarda, podran sortir a les tres de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada